MENU

by • 05 september 2016 • AgilityComments (0)897

SM klar!

Det är väl konstigt att jag inte kan blogga oftare! Trots att jag verkligen vill så glömmer jag bort det i vardagen! Så nu blir det en snabb uppdatering från förra veckan!

Det var en vecka som verkligen bara rasslade iväg! På måndagen var det lite regnigt så det blev ingen agilityträning. Istället strök jag en del utav den gigantiska tvätthögen! På tisdagen var det gräsklippning och lite agilityträning. Framförallt kontaktfält! På onsdagen var Anders här och fick lite hjälp med Bolt. Men vi hann även träna våra hundar. På torsdagen handlade jag mat och var hos mamma och pappa och fick björnbär. På kvällen bakade jag äppelkaka, bra att ha fika när det är agilitytävlingar! Vi packade även husvagnen. På fredagen bar det av till Tidaholm för agilitytävling hela helgen!

På lördagen började vi med hoppklass. Det var fuktigt i gräset och ganska halt. Guess halkade massor! Hon rev fyra hinder!!! Länge sedan vi hade så mycket fel! Dot diskade sig, gick ur slalom och tog hopphindret efter. Lite lätt less efter hoppklassen med andra ord! Egentligen inte en svår bana så det kändes trist att prestera så kass! I agilityklassen gick jag och Dot äntligen runt en bana!!! Ok, det blev 15 fel varav två kontaktfält men jag är ändå nöjd med att vi äntligen kom runt! Vi hade 12 disk bakom oss… Guess hoppade högt och fint över alla hopphinder i den här klassen!! Dessutom satte hon alla kontaktfält, så vi nollade! Det blev en andra plats och sista SM pinnen i agilityklass var ett faktum!!! Så skönt!

Tommy och Lakrits gjorde bra lopp men ingen pinne på lördagen. Sedan var det lång väntan på att Till skulle få köra. Hon gjorde ett bra hopplopp som tyvärr blev en disk på slutet. I agilityklassen var hon lite mer virrig…

På söndagen började vi med agilityklass, återigen blött i gräset. Dot var först av mina och hon gjorde ett jättebra lopp! Alla kontaktfälten satt!! Tyvärr rev hon ett hinder. Jag halkade på slutet och kom fel så hon fick en vid sväng… Den kostade oss SM pinnen… Kom 10:a och det var nio pinnar! 8 hundradelar till pinnen…?Guess halkade omkring igen! Två rivningar och en vägran på en tunnel men alla kontaktfält satt! Måste träna i blött gräs! Lakrits nollade och tog sin nästsista SM pinne i agilityklassen! I hoppklassen var jag nummer två med Guess. Hon gick kalasbra! Nolla med två hinder kvar, då gör jag ett byte som jag inte tänkt och som jag inte hinner riktigt, resultat en rivning! Jag blev så arg/frustrerad på mig själv så jag svor högt… Pinsamt nu efteråt! Dot gick ur slalom för andra dagen i rad men jag fick stopp! Sedan rev hon ett hinder men eftersom det tog så lång tid att få tillbaka henne till slalomet fick vi tidsfel! Trots rivningen med Guess fick vi en SM pinne, den sista och vi är kvalade till SM 2017!!! Tjohoooo!!! Så glad över det!

På eftermiddagen blev det Tills tur och hon tog äntligen en pinne i agility ettan!!! Ett riktigt fint lopp som gav en andra plats! Sedan gjorde de ett fint lopp i hoppklassen med men hon gick fel in i slalom så hon hade fem fel. De kom ändå sexa!

Idag har jag dragit igång utvecklingssamtalen. Nu blir det några intensiva veckor! Jag är dessutom helt dötrött idag så det blir en tidig kväll för att ladda upp inför morgondagen. Då är det även föräldramöte på kvällen…

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: