MENU

by • 25 augusti 2016 • AgilityComments (0)837

Varmt och huvudvärk

Det var ganska varmt och skönt redan i morse när jag gick ut med hundarna, även om det var lite mulet. Jag skulle ju ta bilen så jag tog shorts på mig!

Men det blev inte direkt solsken förrän frampå eftermiddagen. Men däremot var det kvavt och varmt. Kändes som åska i luften. Huvudvärken kom som ett brev på posten eller heter det som ett mail nu för tiden? Så när eleverna skulle gå hem kände jag mig som överkörd av en ångvält eller nåt! Huvudet värkte… Gick och hämtade bilen och sedan skulle jag åka och handla… Det kände jag ju inte jättemycket för… Åkte till Vara för jag tänkte att jag skulle lösa in mina presentkort. Kom till guldsmedsaffären och ville köpa Pandora berlocker men de sålde de inte! Jag orkade inte tänka ut något annat så jag tackade och gick… Åkte till ica och handlade, sedan tankade jag innan jag åkte hemåt. På E20 ser jag att motorhuven inte är riktigt stängd! Fick svänga in på en sådan där väg som är till för vänstersvängar. Stängde huven ordentligt och tänkte att tur att den inte hade slagit upp medan jag körde!

Väl hemma tog jag en lång skön skogspromenad i riktig sommarvärme. Det blev ingen agilityträning idag för jag orkade inte. Har suttit på trappan och jobbat! Ila har lyckats sno en sammanställning som jag nu måste göra om… Vet inte om jag har kvar originalen eller om jag slängde dem… Inte kul om eleverna måste göra om men ändå tur att det ”bara” är elevens val!

Har även i kväll/eftermiddag pratat med en god vän om det som hände i helgen. Hon fattade lika lite som jag och vi är överens om att vi inte gjort nåt fel och att vi är vänner! Det känns skönt! Har aldrig blivit så lättad och glad över att bli bortplockad från någons vänlista som den här personen! Vill hen hålla på och slänga skit är det skönt att inte behöva läsa eländet! Jag mår så mycket bättre av positiva och ärliga människor! Nu tror jag att det bara finns sådana personer kvar på min fb i alla fall!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: