MENU

by • 28 augusti 2016 • AgilityComments (0)846

Väntan i Örebro

Igår på förmiddagen åkte vi till Örebro. Det skulle bli lagtävling på eftermiddagen. Vi drog med husvagnen och nya pärlan drog så bra! Vi körde båda lagen på bara tre hundar och tyvärr blev det inga pinnar! Vi kom runt med Hunden katten glassen med för många fel, trist! Vi har ju blivit bortskämda med att vi tar pinnar när vi tävlar…? Under Construction laget gjorde bra i från sig! Om man bortser från mig och Dot som inte hade en bra tävlingsdag… Men kul hade vi! Synd att vi inte kunde leverera bättre!

Vid sjutiden åkte vi tillbaka till campingen. Vi skulle ha köpt mat men beslöt oss för att äta upp resten av pastasalladen för att slippa leta upp ett matställe.

Idag hade vi sovmorgon. Vi sov till tjugo över åtta! Riktigt skönt! Vi började morgonen med en riktigt skön lång promenad! Hamnade i något som heter Sommarroskogen! Riktigt mysigt! Promenaden blev över en timme! Sedan en go lång frukost!

Nu får vi vänta till tretiden innan vi får tävla…suck!image

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: