MENU

by • 10 augusti 2016 • AgilitytokarComments (0)394

Tillbaka i vardagen

Tja, planen var att idag skulle det bli ett inlägg om Ila, men vädret samarbetar inte… Regn och blåst=inget fotoväder, inget kort inget kul att blogga om lillplutten! Så istället får det bli lite annat!

Idag var första dagen efter semestern för mig. Hade ställt klockan på kvart i sex, men när den ringde bestämde jag mig för att så tidigt behöver jag ju inte gå upp….? Tog ut Ila och sen somnade jag om. En timme senare var det dags att gå ut med allihop. Då hade det börjat regna… Så regnställ på! Dessutom blåst så det kändes verkligen som höst! Sommaren försvann fort! I alla fall var det kul att träffa alla härliga kollegor igen! Extra kul att Frida börjar hos oss nu i höst! Nya rektorn höll i lite information så klart. Sedan fick vi scheman och tjänstefördelningen. Då var det inte lika kul… Scheman var inte klara utan vi ska göra klart dem… Lite svårt när det är så många inblandade i klasserna! Vi får se hur det löser sig! 

Dagen till ära fick vi både förmiddagsfika och eftermiddagsfika samt lunch, lyxigt!!! Efter lunch var det mer information om vårt Dexter, kan nog bli bra! Himla jobbigt att sitta och lyssna en hel dag… Man blir allt lite rastlös… Samtidigt så vet man att det är viktiga saker men det är ju även planeringen för lektioner… Man är inte van att sitta still, ska tänka på det när jag träffar eleverna nästa vecka!?

Hemma igen var det återigen regnställ på för en långpromenad med hundarna. Hundarna är rätt besvikna på utebliven agilityträning idag men jag vill inte att de halkar eller jag… Får hoppas på bättre väder imorgon!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: