MENU

by • 14 augusti 2016 • AgilityComments (0)767

Skön söndag

I fredags blev det inget inlägg även om jag hade tänkt det… För i fredags cyklade jag till jobbet! Tog cykelvägen = gamla banvallen, det var tungt efersom det är en grusvägen…. Eller något åt det hållet! Dessutom har folk ridit på den… Ingen hitmed smala däck! Vädret var toppen ingen vind att prata om och sol! Lite kallt… Tyvärr började det regna vid lunchtid och det höll sedan i sig. Inga regnkläder var med… Tommy var snäll och kom och hämtade mig!

Eftersom vädret var så uselt blev det ingen agilityträning på kvällen. Igår var vi uppe tidigt för det var agilitytävling i Tanumshede. Lilla forden var fullpackad! Det var fint väder när vi kom dit! Skönt med sol!!! Banorna var roliga och inte på något vis omöjliga! Därför var det såååå tråkigt att det gick uselt!!! Inget bra lopp med någon utav mina hundar! Jag klantade mig i något lopp men mest var det att det inte funkade mella oss! Hade ju hoppats på lite pinnar! Dessutom började det regna vid ett-tiden… Vi hade tur som inte körde då! Lakrits och Tommy hade två fina lopp! Ett noll lopp som blev en tredje placering och ett femfels lopp som gav en åttonde plats! Vi var hemma först 20 över 8 på kvällen!!!

Idag tog vi lite sovmorgon och gick upp först 20 över 8! Då var det mulet och det såg ut som om det skulle kunna komma regn. Men det sprack upp och blev en riktigt fin dag! Vi storstädade huset efter frukosten, det var välbehövligt! Sedan långis med hundarna och sedan agilityträning med framförallt Till! Det var fokus kontaktfält framförallt för min del så mina fick bara göra balanshinder. Jag är så trött på att kontaktfälten är så dåliga på tävling! Sedan har vi även hunnit sitta i solen och njuta!!! Snart blir det middag, grillat!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: