MENU

by • 26 augusti 2016 • AgilityComments (0)913

Ny bil!

Vilken härlig dag det har varit! Riktigt varmt och skönt! Cyklade till jobbet och det kändes som en riktig sommarmorgon! Vi skulle ha friluftsdag hela förmiddagen, OS! Jag tyckte att det gick riktigt bra! Jag hade en rolig station tyckte jag! Det var vatten inblandat så det var ju en bra uppgift just idag!

Det kändes inte kul att gå in och ha vanlig lektioner efteråt! Så det blev en engelska lektion sedan kortade vi av matten och gick ut! Jag bjöd på isglass, hade lovat det i våras… Så piggelin och högläsningen en stund! Sedan var det tre elever som fick bestämma en lek, de hade fyllt  år i veckan. Dagen gick fort!

Släppte eleverna lite tidigare, Tommy kom och hämtade mig. Vi skulle åka och hämta vår ”nya” bil! Jag blev jätteförtjust i den!! Den är superduper rymlig! Tog kort när vi kom hem men jag har inte haft igång datorn. Tog kortet med riktiga kameran och sedan har jag inte haft igång datorn ikväll…

Kort kommer på nya pärlan! Nu blir det lite tv-tittande innan vi sover för imorgon är det lagtävling!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: