MENU

by • 24 augusti 2016 • AgilityComments (0)770

Hobbit

Idag skulle jag inte cykla. Det kändes konstigt! Bilen skulle till verkstaden för att ett lager skulle bytas. Rätt häftigt att jag redan vant mig vid att ta cykeln på morgonen!

Det har varit en riktigt härlig dag med eleverna! De är ett skönt gäng!!! Tiden går snabbt och de liksom jag kan lätt prata bort tid…;-) Visserligen om rätt saker men ändå! Det kommer nästan att bli sorgligt när schemat kommer och jag kommer att känna mig mer stressad över allt vi ska hinna med… Inte för att jag inte vet vad vi ska hinna med men på något konstigt sätt känns det mer avslappnat när det inte finns på papper…

När jag gick och hämtade bilen på eftermiddagen blev jag lite ledsen när mekanikern sa att han ville ha bilen lite även imorgon. Det var nåt som inte hade gått sätta i riktigt, så han ville ha lite mer tid. Så jag får ta bilen imorgon med! När jag kom hem gick jag och hundarna en skön promenad, ljuvligt varmt väder!!! När vi kom tillbaka tränade jag kontaktfält med allihop! Mest med Dot och Guess så klart! Ila får bara stå längst ner på balansen. Nu kanske någon undrar varför rubriken är Hobbit… Jo, när jag kom hem möttes jag av den här sköna katten! Han hade fått komma in innan Tommy åkte till jobbet, han får ju bara vara i hallen. Han låg på en skohylla på ryggen och såg helt död ut… Han kan verkligen konsten att slappna av!!! Han är urcool!

hobbit

Han ville inte gå ut när jag gick ut med hundarna heller. Det tog flera timmar innan han ville ut! Då gick han bara runt huset och hoppade upp på dynlådan där han låg medan Guess bevakade honom. Han verkar tycka om att hundarna tittar på honom! Han tycks gilla Ila allra bäst men sedan kommer nog Guess!

Nu ikväll har jag fyllt på min energidos med två trevliga telefonsamtal! Först med mamma och sedan med Monica! Skönt att ha trevliga roliga människor i sin närhet! Det här behövde jag!

Nu ska jag försöka mig på att skriva ett hembrev men alldeles nyss kunde jag inte komma åt mina dokument! Datorn var tvungen att uppdatera sig så något tycks ha hänt! Jag hoppas att det har självläkt nu!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: