MENU

by • 23 augusti 2016 • AgilityComments (0)712

En vanlig tisdag i augusti!

Imorse skulle man släpat med sig kameran, dimman låg lågt över fälten, vackert! Dessvärre visade det sig vara fallande dimma… Det insåg jag när jag cyklade till jobbet! Håret som var plattat och iordning gjort hade slitit sig! Så det stod lite åt alla håll…?Självfall är inte alltid humor!

Det är fortfarande spännande med schemat på jobbet! Men snart blir det klart! Tur att man varit med ett tag så man löser dagen ändå! Frampå dagen försvann dimman och det blev en jättevacker dag! Riktigt varmt! Så cykling hem blev svettig! Jeans kändes bra imorse men inte smart på eftermiddagen… Så när jag kom hem bytte jag om till shorts och t-shirt innan jag gick ut med hundarna. Valde att gå i skogen och lite offroad. Det är inte alltid smart när man har shorts… Hittade lite kantareller som jag inte kunde låta bli att plocka eftersom de var så stora och fina! Men det är liiite svårare att plocka nu när det finns en del gula löv… Hittade 500 g så det blev två varma mackor till kvällsmat! Det finns dessutom över så att det kan bli två till! Antingen till mig eller så tar Tommy det imorgon till lunch. Men innan det blev mat gjorde jag två getingfällor till växthuset. Det är sjukt många getingar där! Det är knappt så man vågar gå in! Men nu är fällorna på plats och jag passade på att plocka av några färdiga tomater! Imorgon ska jag komma ihåg att vattna plantorna…

kantarell23.8.16

Det finns saker som gör mig arg/irriterad och det är skitsnack bakom ryggen på folk! Det händer ju att någon elev har gjort det mot någon annan elev så då får man ju så klart reda upp vad som sagts så gott det går! Men nu var det jag själv som råkade ut för det! Dessutom på sociala medier, hur lågt är inte det? Kan skriva att jag tagit det med personen ifråga privat och nu känns det skönt att slippa fundera på var jag har personen ifråga! Alltid skönt att slippa negativa personer och saker! Bara att gå vidare och ta till vara alla underbara människor som finns i min närhet! Kärlek till er!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: