MENU

by • 16 augusti 2016 • AgilityComments (0)957

Cykel

Innan jag börjar dagens inlägg måste jag ju bara visa regnbågen från förra veckan! Jag kommer inte riktigt ihåg vilken dag det var… Men det var onsdag eller torsdag. Det kom en rejäl regnskur samtidigt som solen sken! Det blev en oerhört skarp och fin regnbåge! Men så upptäckte jag att det blev två! Den andra är dock svagare och syns inte lika tydligt på bild.

two

Sedan hittade jag ett kort i kameran från förra veckan eller om det var i helgen… Det visar hur cool Hobbit är! Han kan mycket väl promenera rakt in i huset… Det gäller att ha koll! Katten får egentligen bara vara i hallen… Det skiter han helt i! Jag tycker att bilden säger det mesta! Hundarna vallar honom, särskilt Guess och Ila, men det struntar han i! Han kan lika gärna gå fram och slicka dem på ett öra! Eller så säger han mjau innan han hoppar upp på t ex dynlådan på lilla verandan! Men om det går så går han alltså in! Han skulle nog helst bo i en familj som kunde låta honom vara överallt och gosa med honom! Men det går inte här med hundarna! Det var inte världens smartaste drag att flytta hem till just oss av alla hus han hade att välja på…

hobbit

Så har äntligen min trädlilja slagit ut! Den är inte lika hög som andras men den är vacker!!!

lilja

Så till dagen! Idag har varit en riktig skitdag!!! Allt har bara trasslat! Ila började med att inte hinna ut på morgonen utan kissade på husses täcke, inte humor! Medan jag åt frukost började det regna, tur att jag skulle åka bil tänkte jag… Det slutade dock ganska fort! Men det blev en pissdag!!! Började med att rektorn kom och vi började prata schema… Jag fick fler ämnen att ansvara för och mer helklass än tänkt…? Allt i rättvisans namn… Den begrepp jag inte! Samtidigt orkar jag inte hålla på att bråka om uppenbara saker! Det får lösa sig! Men jag kollade allt upp lediga tjänster efter det… Med andra ord det finns alltid lösningar om man bara vill!? Sedan fortsatte dagen med tusen avbrott i planeringen av lektioner… Datorn låste sig så jag fick sparka igång den gamla ”tröskan”… Åkte hem till hundarna på lunchen och Till lyckas fastna i Dots matbar dom vänds upp och ner på… Ganska mycket vatten ingen vattenskål, suck!!!

När jag slutade för dagen bestämde jag mig för att det var dags att fixa en ny cykel! Min gamla trotjänare som jag haft sedan jag fyllde tolv behövde uppdateras! En gammal racercykel med smala däck passar inte allt för bra på grusvägar och markvägar… Men den har varit suverän!!! Nu blev det en blandning mellan stad och land, jag tror det kommer att bli bra!!! Enda nackdelen är att nu har jag inget att skylla på utan kan cykla ofta! Fast vädret måste ju ändå tas i beaktande…?

cykel

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: