MENU

by • 17 juli 2016 • AgilityComments (0)415

Till klar för hoppklass 2!!!

tillboll

Igår fick vi gå upp tidigt!!! Det var dags för Till att tävla dubbla klass 1 i Strömstad! Ila tyckte det var riktigt onödigt att gå upp så tidigt… En riktig liten sömntuta!

Första klassen för Till var en hoppklass. Det började riktigt bra! En nolla och det slutade med en fin andra plats!!!

Nästa lopp var en agilityklass, där valde Till att tjuvstarta :-( Det hör verkligen inte till vanligheterna med henne! Tommy satte så klart om henne och sen gick hon kalas! Men det hjälper ju inte! Bild på prispallen där Tommy kom tvåa måste ju bara med!

pallen

Det hade börjat duggregna redan under hoppklassen och det fortsatte fram till lunch! Riktigt trist!!! Hatar regn och blåst! Lite jobbigt också när man har fyra andra hundar som bara är med… Ila bestämde sig för att inte ligga i bur… Hon skrek och hade sig… Fast jag/vi tränade tappert på, för nästa vecka måste hon bara ligga i bur när vi tävlar på Hulahoppet…

Efter prisutdelning och paus var det såsmåningom dags för B-klasserna! Till började med hoppklass igen. Igen blev det en nolla och den här gången en tredje plats! I och med det var det dagens andra pinne och Tills uppflyttningspinne!!! Nu är hon en klass 2 hund i hopp!!! Duktiga Tillen!!!

Sedan blev det agilityklass, där hoppade hon A-hindret och fick en vägran på gungan (?) hennes favorithinder här hemma! Men det blev ändå en fin tionde plats! Vilket tryck hon har!!!

Idag har vi grejat i trädgården, Tommy har klippt gräs och jag har rensat rabatt med trädgårdsgång. Tar en evighet!!! Men vi har även byggt en agilityklass 3 bana och tränat. Hundarna gick kanonbra!! Men matten behöver träna kondition!

Till gillar faktiskt att busa med Ila ibland!

tillochila

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: