MENU

by • 15 juli 2016 • AgilityComments (0)489

Semester är skönt!

Min plan att blogga varje dag har visst redan spruckit lite! Men jag tänker i alla fall försöka att göra det… I onsdags hann jag inte med det. På eftermiddagen var vi bjudna till mamma och pappa på middag. Vi fick en fantastiskt god trerätters middag!!! Riktigt gott! Det var bara uppladdningen inför mammas och mitt operabesök på Läckö slott. Min födelsedagspresent! Sådan gillar jag! Det var operan Det går an som bygger på boken med samma namn, den av Carl Jonas Love Almqvist. Jag har aldrig läst boken men tänkt göra det ett antal gånger… Nu blev man ännu mer sugen… Det var en helt fantastisk opera! Kan verkligen rekommenderas! Sedan gör det ju sitt till att man sitter på borgengården i den kyliga sommarkvällen… Tur att man hade klätt sig varmt och tagit med sig filtar… Vi klarade oss dessutom från regn, även om det kom några stänk precis när det skulle börja.

Igår var en fixa hemmadag! Vi städade huset och tränade kontaktfält med hundarna. Även Ila fick träna (?) lite, det var tunnel och sitta på kontaktfält…

ilatunnel ilatunnel2

ilatunnel1

Sedan blev det äntligen lite växthusmys!!! Men det var för tidigt för att tända ljus så det har vi kvar! Därefter grillning!

Idag har vi tittat på en glada som flugit över här några gånger. Tog lite kort men det blir aldrig så nära som man vill… Antingen får fågeln flyga närmare eller så får jag köpa ett nytt objektiv 😉

glada       glada1

Om en stund kommer Emma och Peter, det ska bli agilityträning med alla hundarna. Fokus på klass 1 eftersom Tommy och Peter ska tävla i Strömstad imorgon!

Lakrits har inte fått vara med på bild på ett litet tag på bloggen så här kommer ett nytaget kort på henne från i morse!

lakrits

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: