MENU

by • 20 juli 2016 • AgilityComments (0)455

Lite allt möjligt!

I måndags var Camilla och Niclas här. Vi firade att vi har semester och lite annat! Vi började i växthuset med lite bubbel och ost, mumsigt! Sedan blev det grillat! Men vi satt inne och åt för temperaturen på kvällarna har inte varit så hög! Det blev som vanligt en massa härligt tjöt och timmarna bara försvann! Vips så var klockan fyra på morgonen!

Hundarna sov inte så länge igår utan strax innan nio var jag ute med gänget! Hann nästan att diska klart innan alla kom upp! Frukostmöte eftersom det var så himla fint väder! Kontaktfältsträning med hundarna innan de åkte hem. Då var det riktigt varmt! Jag började rensa en rabatt men fick ge mig efter 40 minuter för jag höll på att smälta bort! Underbart!!! Blev solsängen istället! Kl 15 kom Maria med Riff, de skulle ha en privatlektion. Väldigt varmt att springa! Glad att jag stod still det mesta… Efter det fick Ila busa med Marias valp Malone. Glömde att ta fram kameran, klantigt! De hade riktigt kul!

På kvällen eller med början på eftermiddagen strök jag, hann med riktigt mycket! Sedan strök Tommy en del han med! Det börjar ta på strykhögen…?

Idag sov hundarna riktigt länge! Till halv tio!!! Så det har blivi sent med allt! Men om ett tag drar vi till Göteborg/Kungälv för Hulahoppet! Ska bli såååå kul men det blir svettigt!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: