MENU
img_0064.jpg

by • 05 juli 2016 • AgilitytokarComments (0)442

Hur tänkte jag nu…?

Idag var det återigen fullt upp eftersom imorgon ska vi ha kurs här hemma för Eva-Marie Wergård! Ska bli såååå kul!!! Men jag började redan igår! Det var städning och tvätt på programmet men eftersom vädret motarbetade mig blev det till att hänga tvätt inne och jag hann bara damma och städa toaletten. Allt tar så mycket längre tid när man ska passa lilla Ila… Eftersom det regnade kunde hundarna inte vara ute lika mycket… Men idag var det bättre väder så det blev att hänga tvätt utomhus och jag hann dammsuga och tvätta golven! Regnet hängde lite i luften… Men emellanåt sken solen riktigt varmt och skönt! 

Så efter städningen gick jag ut med hundarna, skulle plocka lite mer svamp eftersom 300 g är lite till en paj och jag hade glömt ta fram mer… Plockade alltså 300g kantareller idag men idag blev skörden grymt mycket bättre… Jag hittade ett jättebra ställe men regnet var verkligen i antågande så jag fick bara ta de största innan jag och hundarna fick skynda oss hem! Men vi hann inte! Blev rejält blöta… Fick slita in tvätten som bara hade behövt en halvtimme till för att vara torr… Suck! Men det blev i alla fall en helt full påse och det innebar 900 gram! 


Inte lika kul att behöva rensa… Särskilt inte när jag skulle förbereda maten för kursen… Men en timme och 20 minuter senare var det klart i alla fall! Under tiden kom Tommy hem. Vi tog en promenad med hundarna och sedan fick Dot och Till träna lite! Det var på tiden tyckte Dot!!! Ska bli så kul att gå kurs imorgon med henne! Jag tror att jag pausar Guess så hon får återhämta sig lite till efter SM…

I kväll har vi sedan hunnit klippa klart gräset, förbereda luncherna och ätit middag! Nu blir det strax Morden i Midsomer!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: