MENU

by • 12 juli 2016 • AgilityComments (0)538

Filmer och lite kort

Trots att det inte har varit speciellt bra väder så har jag inte tagit tag i att lägga in filmerna och korten… Bara för att det var så många i både kameran och videokameran… Det blir ju lätt så när man inte tar sig tid! Men nu idag har jag i alla fall gjort det! Förhoppningsvis kan man i alla fall se vad det är…;-) Första filmen är från SM i Växjö, det är Guess i agilityklassen. Alltså loppet sista dagen. Det regnade kraftigt precis innan vi körde och man ser att något händer. Hon trycker inte på alls som hon brukar…

Här är filmen från den individuella hoppklassen. Tyvärr har jag inte lagt in filmerna från lagen. Vilket är synd för de loppen är nog bättre egentligen!

Sedan var det ju korten i kameran… Det började med jul… Hjälp!!! Sedan kom det så småningom fram till när vi hämtade Ila precis innan midsommarafton, sedan midsommarafton med guldbröllopsfirande, SM och sedan kursen för Eva-Marie Wergård. Nu tänker jag inte visa alla korten! Men jag måste bara ha med ett bra kort på mamma och pappa som alltså varit gifta i 50 år och firade guldbröllop på midsommarafton!

mapa50

På SM var jag inte flitig med kameran! Det blev bara kort på Guess och Lakrits med sina goodiebags och på SM campingen. En grusplätt! Men den såg ut så här:

smcamp

På Eva-Marie kursen var jag inte heller så flitig med kameran… Jag har inte kommit riktigt underfund med min ”nya” kamera som jag trots allt haft i två år. Det blir inte som jag vill! Vet inte varför det är så himla svårt med just den kameran. Men jag får väl ta tag i att lära mig den! Till och Tommy fastnade på kort i alla fall. Det gjorde även de andra deltagarna men jag väljer att visa ett kort på Tommy och Till in action. Just på det här kortet sitter faktiskt Eva-Marie ner, det gjorde hon inte så ofta!

tilltom

Lilla Ila fastnade också på ett kort… Hon var intresserad av att se på agility! Hon har nu gjort tunneln några gånger men det är när hon vill! En riktig liten sötnos är hon!

ilakurs

Idag har det varit regn till och från hela dagen så det blev en tur i svampskogen, 2.1 kg kantareller fick vi med oss hem! Men då tröttnade vi när det började ösregna! Kort på den skörden kommer sen!

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: