MENU

by • 28 juni 2016 • AgilityComments (0)448

Välkommen Ila!

Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade! Jag vet inte varför jag haft ett långt uppehåll… Kanske för att jag väldigt gärna vill att det ska vara med kort när jag bloggar och jag har varit lat med kameran… Det har varit lättare att använda paddan eller mobilen och då blir inte korten lika bra… Använder jag kameran måste jag använda datorn… Vilka i-lands problem!!!:-)

I alla fall, stora nyheter! Det har flyttat hem en liten bordercollie tik till familjen! Hon heter Workability’s Perfect Ila och är nu 8 och en halv vecka!!! En riktig liten tuffing! Hon kommer alltså från kenneln Workability’s som finns lite norr om Stockholm. Hennes mamma heter Alice och hennes pappa heter Pax. Ja, det är Pax som är halvbror till min Guess och det var därför jag var så intresserad av kullen! Pax är ju brun men en brun valp ville jag inte ha… Det blev inte heller några bruna, de är trefärgade allihop och min lilla tjej är den som har minst brunt. Det finns brunt men inte sådan där tydlig brun som Till eller Dot har. Hennes bruna är lite mer mörk och det ser ut som om hon är ”strimmig”. Svårt att förklara! Får se om det syns på korten! I vilket fall som helst känns det som att det här kommer att bli bra! Tusen tack Ida för att jag fick köpa lilla Ila!

ila.1

Det här med att hon är tuff yttrar sig på så vis att hon kan svara upp mot de andra hundarna om de inte menar allvar… Då backar hon som tur är! Hon gillar att bita i saker, typ allt! Säger man till henne kan hon 1 strunta i det, 2 försöka bita lite till, 3 skälla… Man får med andra ord vara ganska så bestämd mot den lilla damen! Nätterna kan hon få riktiga bit ryck! Men det kommer att rätta till sig! Jag/vi är ju bara lite envisa…;-)

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: