MENU

by • 29 juni 2016 • AgilityComments (0)419

Halsband till SM

Igår bestämde jag mig för att Guess och Lakrits som ska tävla SM så klart ska ha ny halsband! Det var lite svårt att välja färg men till slut valde jag/vi grönt och gult. Hade tänkt börja redan i måndags men då tappade jag lite lusten eftersom Guess plötsligt var totalt halt!!! Troligen har hon trampat på någon insekt som stuckit henne men det känns jobbigt så klart!! Igår började hon använda benet lite mer och idag är det nästan som vanligt… Jag håller tummarna för att vi kan köra SM till helgen… Slits lite mellan hopp och förtvivlan just nu… Ska till bästa Susanne på Probono K9 ikväll och jag hoppas på positivt besked… I alla fall Guess halsband blev helt klart igår och Lakrits blev klart idag. Rätt nöjd med dem faktiskt!

smhalsband

Guess har fått grönt i mitten och Lakrits har fått gult. Nu funderar jag på att göra ett nytt tävlingshalsband till Dot, som missar SM i år… Känns surt!!! Hon fick ihop 13 sm pinnar men bara tre agilitypinnar och då får man inte vara med… Megatrist!!! Nu hoppas jag att vi lyckas komma med till nästa SM… Gäller ju att se framåt!!!;-)

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: