MENU

by • 07 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)492

Trädgårdsfix

Imorse när vi gick ut med hundarna kändes det som om det var vår i luften! Solen var på gång upp och fåglarna kvittrade! Det var ca 5 plus och inte någon vind att prata om! Så efter frukosten gick vi ut och började klippa våra äppelträd! Jag tog vårt lilla träd vid vedskjulet först. Jag tror att det kan vara ett päronträd men jag klipper det ganska mycket varje vår så det har aldrig blommat… Tommy började nere i trädgården och när jag var klar hjälptes vi åt. Det blev två äppleträd klippta! Dessutom plockade vi upp alla pinnarna! Hundarna var med ute trädgården och njöt!

Men när vi klippt klart träd nummer två (blev alltså 3 träd klara idag) så började det blåsa och solen sken inte lika mycket längre. Vi tog en lång promenad med hundarna på en timme och när vi kom tillbaka åkte vi till Sahlins och köpte semlor! Det blev sedan kaffe, macka och semla till lunch! Semlan var mumsig!!!

 
Sedan har jag jobbat lite och vi har även hunnit att ta det lite lugnt innan det var dags för nästa hundpromenad. Då började det att regna lite. Det känns inte som om det behövs mer vatten just nu! Det är blött och geggigt!

Nu har vi precis avnjutit en god fiskgryta och sitter och myser i soffan. Sedan blir det nog lite tv-tittande….

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: