MENU

by • 15 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)489

Tandläkaren

Idag var planen att ta en skön sovmorgon, men Dot tyckte att vi sovit klart redan kvart över sju… Bara att gå upp och ta en promenad. Det var en skön morgon med kanske -3 grader. Hemma igen blev det frukost, sedan försökte jag få ordning på min mail. Tror att den funkar nu… Hade den synkroniserad med min jobbmail förut och när jobbmailen inte längre finns skickar den felmeddelanden till de som mailar på min privata adress! Men nu tycks det fungera i alla fall!

 Sedan diskade jag upp från igår innan jag satte mig och rättade matteprov. Tur att man är ledig så man hinner komma ikapp! Sedan var det promenad med hundarna i det fina soliga vädret. Det blåste lite kallt och det kändes om öronen! Hade nämligen gått ut utan mössa… När vi kom tillbaka gav jag fåglarna mat, då kom Hobbit med en riktigt stor sork eller råtta i munnen! Han var såååå stolt över sitt byte! Han ville bara visa upp det och sedan hoppade han snabbt in i den gamla hundburen på lilla altanen. När jag satt vid köksbordet och åt lite lunch hörde jag hur han höll på där ute. Antagligen var väl bytet inte helt dött eller så kastade han omkring det ändå! 

Jag skulle till tandläkaren på eftermiddagen, inget jag tycker så där jättemycket om… Jag har tandsten och jag gillar verkligen inte när den tas bort! Det kommer vatten samtidigt och det känns alltid som om man ska kvävas av vattnet! Men jag överlevde i alla fall! Tandläkaren ville att jag skulle komma om ett halvår för att ta bort tandsten bara men jag vet inte jag… Betalningen var inte rolig, 980kr för max 15 minuter!!! Himla bra timpeng…

Väl hemma igen blev det promenad med hundarna och Tommy som kommit hem. Sedan blev det veckans första löprunda, det blev 3.8 km idag med men med bättre fart än sist! Skulle vilja att det gick fortare ändå… Nu efter middagen myser vi med en massa ljus i vardagsrummet!  Så där 23 stycken är tända!

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: