MENU

by • 16 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)566

Solsken

Imorse var det kallt att gå ut med hundarna, över -10.5!!! Igår kväll var det över -11… Tur att det steg under dagen. Himla fin morgon i alla fall! Solen var på väg upp och det blåste inget! Medan jag gick där och tänkte kom jag att tänka på kursen vi ska gå i Skövde i början av mars. Då slog det mig plötsligt att vi nog inte betalat det sista på den. Hem och kolla och upptäckte att vinter betalat. Ringde så klart och pratade med hon som är ansvarig och våra platser fanns kvar! Betalade så klart på stört! Sedan blev det frukost och därefter äntligen tandborstning!!! Det är faktiskt riktigt äckligt att inte få borsta tänderna! När man inte får p g a lack så längtar man verkligen efter att få borsta!

Efter det satte jag en bröddeg. Hade förresten bytt lakan i sängen innan dess så jag satte först igång en tvättmaskin. Sedan diskade jag. Medan brödet jäste läste jag en bok från jobbet om svag teoretisk begåvning. Intressant men inte något nytt… När brödet vär klart och tvätten upphängd blev det långpromenad med hundarna i det fina vädret!   

Hemma igen blev det lunch med nybakat bröd, mums! Sedan stickade jag klart Tommys raggsockor. Det var precis så att garnet räckte! Det brukar alltid bli över en del! Men jag är glad att det räckte i alla fall! När de var klara gick jag ut och klippte i ett äppleträd tills dess att Tommy kom hem. Vi gick ut med hundarna och sedan blev det matlagning. Tänk vad mycket annat man hinner med när man inte vill jobba med vikingar eller medeltidsplanering…  

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: