MENU

by • 21 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)485

Skön vecka!

Jag erkänner, jag gillar verkligen att vara ledig! Bara göra det jag själv vill när jag vill! Har varit riktigt härligt osocial! Bara gått med hundarna, slappat, jobbat en del hemifrån, tränat mig själv, varit en sväng på jobbet och mycket mer!

I onsdags sprang jag för första gången i år 6.6 km! Har inte sprungit den rundan sedan mitten/slutet på mars förra året. Det var kämpigt! Dessutom motvind i kanske två km! Men det gick, jag kom runt! Farten behöver dock bli bättre!!! Sedan i torsdags kväll när jag var på ljusparty hos Camilla kände jag mig plötsligt konstig och i fredags morse trodde jag att jag höll på att bli sjuk! Ont i halsen och konstigt varm fastän att jag frös! Hade tänkt åka och överraska mamma som fyllde år istället var jag hemma och vilade mig. Skulle träna agility på kvällen och kände inte jättemycket för det… Men vi åkte så klart för hundarnas skull. Byggde en riktig springbana från Birgitta Hermanssons sida. Hon lägger ut mängder med bra träningsbanor! När vi byggt klart hämtade vi in Lakrits och Guess. Jag ser då att Guess har blodfläckar i pälsen och när jag undersöker henne upptäcker jag att hon blöder från örat. J-a Dot tänker jag. För de har kaxat hela veckan med varandra p g a löpen. När vi börjar tränar kommer Maria in och säger att de slåss i vår bil. Då,har Dot och Till rykt ihop rejält! Dot med tre rejäla sår på nosen och Till med sår på benet. Men hur allvarligt det verkligen var märker vi först när det är deras tur att träna. Då haltar Till ordentligt. Benet har svullnat upp och det kommer massor med blod! Tappade helt lusten att träna!?? Blir sååååå arg!!! Vi har aldrig haft problem med det här innan! När vi kom hem var det bara att duscha tre hundar för att kunna se hur stora skadorna var. Mest bekymmersamt var det med Till. Men det fanns i alla fall två hål, men benet var svullet. Vi bestämde oss för att avvakta tills på morgonen. Det blev en kort promenad för Till och Tommy. Jag kom på att vi hade previcox sedan Dot var skadad så Till fick en halstablett mot smärtan. På eftermiddagen haltade hon knappt inte alls och svullnaden hade minskat! Idag är hon i princip som vanligt! Men det blir koppelpromenader för säkerhets skull några dagar till!

Igår kände jag mig fortfarande lite krasslig och det var riktig trist väder. Blås och snöblandat regn!!! Trots det var det dags för veckans tredje löprunda. Det fick bli i Oltorp men bara ett varv. Riktigt uselt väder att springa i! Fötterna var djupfrusna så det blev ett konstigt varv! Skum känsla när man inte har någon känsel i fötterna! Svårt att få ett bra steg då! 

Idag har vi varit hos Tommys mamma. Vi fick fika, gott! När vi kom hem gick vi en långpromenad med hundarna. Sedan skulle vi klippa träd men det började regna lite och det blåste iskalltså det blev inget med det!

Jag har förresten hunnit sticka lite under veckan. Gjorde ju klart Tommys sockar förra helgen och jag har hunnit sticka ett par till mig också! Har även börjat med ytterligare en till Tommy. Så lite duktig har jag varit! 

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: