MENU

by • 02 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)405

Regnig och blåsig tisdag

Jösses vad det blåste imorse!!! Hade svårt att andas i den kraftiga motvinden! Fick gå baklänges emellanåt och det är inte så lätt när det är stora vattenpölar och gegga! Som tur var regnade det inte!

Men redan på väg till jobbet började det duggregna och sedan har det regnat hela dagen! Ibland mycket och ibland bara lite dugg… Vinden avtog under dagen och nu ikväll blåser det lite mer normalt!

Efter jobbet åkte jag via Sahlins för att hämta mitt presentkort men det var så lång kö att jag gav upp… Istället åkte jag hem och vi lagade mat. Det blev kantarellpaj med kassler, gott! Sedan har jag suttit och jobbat i nästan två timmar med bedömningar inför utvecklingssamtalen nästa vecka. Svårt när man inte har haft eleverna så länge. Tar kväll istället för det går runt i skallen nu!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: