MENU

by • 13 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)469

Mys

Igår när jag kom hem stod dessa vackra rosor på bordet! Tack älskling!!!  

Det var bara hem, bytakläder och åka till Axvall för agilityträning! Vi hade inte tagit fram någon bana så jag hittade på en slalomkombination med lite dolda tunnelingångar. Det visade sig att hundarna glömt bort det där med dolda tunnelingångar! Nyttig repetion alltså! Men efter en liten stund kom allihop ihåg det! Lakrits hade varit hos Susanne på dagen och fått ok stämpel men hon fick ju inte träna igår så nästa träning kommer hon nog vara liiiite laddad! 

Efter träningen var det bara hem och byta kläder för jag skulle till Lidköping och träffa mina förra goa kollegor! Underbart att ses igen och bara få sitta och tjöta!!! Tack tjejer! Det gör vi om snart!!! 

Idag har vi varit och handlat. Det blev mat och sedan tittade vi på löparskor. Jag har inte varit nöjd med mina jag köpte i våras så nu bestämde jag mig för att köpa nya. Det blev samma märke och faktiskt samma modell… Men den var ändrad igen! Nu tänker jag gå i dom ett tag för att känna hur de känns innan jag sticker ut och springer! Känns de inte bra kommer jag att byta! Hemma igen blev det promenad med hundarna och sedan veckans tredje löprunda! Det snöade… Det har kommit kanske 3-4 cm som ligger men jag tog ändå inte broddar. Dumt drag! Det var lite småhalt! Andningen och benen kändes helt ok!! Trots det kunde jag inte trycka på och få lite bättre fart! Det sitter i huvudet och inte i kroppen just nu! Det är irriterande!!! Men jag sprang i alla fall! Nu har vi precis ätit en sen lunch, varm choklad a la Haverdal, mums!!! Strax blir det en hundpromenad. Det bästa är att det fortfarande är ljust!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: