MENU

by • 06 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)371

Lördag, härligt!

Det var inte så himla härligt väder imorse! Lite blåsigt och geggigt! Med andra ord mildare igen! Vi fick dessutom börja med att städa hallen eftersom Hobbit kissat inne, kattskrälle!!!?Så humöret var inte på toppen när vi gick ut i geggan! Vi hade fått ett sms att de skulle jaga idag och när vi var halvvägs kom jägarna. Så vi fick ta grusvägen runt istället för skogen tillbaka. Det blev med andra ord lite längre. Men det gjorde inget! Det var skönt att komma hem och fixa frukost. Vi kom in i rättan tid, det började duggregna ganska kraftigt! Jag vet att det låter konstigt men det var inga regndropparna utan mer dugg…

När vi höll på att fixa med frukosten bestämde vi oss för att testa diskmaskinen en sista gång. Planen var att åka och köpa en ny… Men se, då funkade den igen! Förmodligen måste det väl ha varit en ispropp eller nåt. Hur konstigt som helst! Vi hade ju vatten i kranen och då borde ju även diskmaskinen ha fått vatten! Men nu funkar den i alla fall! Så då behöver vi inte byta just nu! Planen är ju att vi ska renovera köket så småningom…

 
Vi fick diska vår jättedisk för hand efter frukost. Kändes dumt att sätta in den i diskmaskinen när den ändå var nerstoppad i vasken… Det tog en liten stund. Sedan var det städning av huset på programmet. Välbehövligt men trist! Sedan var det dags för en promenad med hundarna igen. Det regnade lite när vi gick ut men vi hade inga regnkläder på oss. Orkade inte gå in och byta och det var lika bra att vi inte gjorde det för det slutade ganska snart! Nu blåste det mer än imorse så vi bestämde oss för att löprundan skulle bli i Oltorp. Det gick bättre än förra gången, snabbare alltså. Men det känns ändå långsamt! Andningen kom inte riktigt igång på nåt sätt… Fick inte upp någon fart trots att kroppen kändes helt ok… Så det var väl bra att tiden ändå blev bättre än förra lördagen! Precis som förra veckan tog vi en nervärmningsrunda efteråt. Sprang på en del av cykelspåret i skogen. Det är en himla skön runda! Funderar på om jag ska springa hela den någon gång!

Nu har vi duschat och ska strax äta en sen lunch och slappa i soffan! Jag har redan tänt en hög med ljus…?

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: