MENU

by • 11 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)485

Intressant!

Vilka härliga kommentarer jag har fått på min fundering! Många har tyckt som jag och det känns glädjande! Sedan finns det så klart de som tycker annorlunda, det respekterar jag även om jag har svårt att se att jag någonsin kommer att tycka att det är ok!

Idag har det varit fullt upp på jobbet! Skulle haft fyra utvecklingssamtal men det blev tre. En elev blev sjuk. Det började snöa lite när jag åkte hem efter sista samtalet. Blev en runda i geggan med hundarna och sedan fick de mat. Katten kom också in och fick mat. Sedan åkte jag till Skara för att hämta ett paket. Passade på att handla ost och bröd. Det snöade mer och det la sig lite! Spännande att se om det ligger kvar imorgon… Väl hemma igen fick jag äntligen mat… Var superhungrig! Sedan har jag jobbat lite men jag är riktigt trött så nu slappar jag framför TV:n. Tänkte se del två av ”Black widows”

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: