MENU

by • 10 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)493

Funderingar

Igår kände jag inte för att blogga för att jag var liiite irriterad… Men nu har jag tänkt att jag måste få vädra mina funderingar! Det som jag funderar på och slutat irritera mig på är kepsar inomhus! Kanske är det för att jag är gammal (?) men jag tycker inte att det är ok med keps eller mössa inomhus! Varken på en lektion, matsal, restaurang eller på en middag hemma hos någon! För mig signalerar det bara att man inte har nån hyfs! Det har för min del inget med person att göra utan det är bara töntigt och fult. Hmm, jag kanske är gammalmodig i alla fall! Skulle vara intressant att få veta vad andra tycker… Med restaurang menar jag inte typ Mc Donalds… 

Tja, idag har det varit en grå dag. Det snöade stora flingor ett tag på förmiddagen men det övergick i regn… Så nu är det ännu mer gegga ute! Efter jobbet blev det en lerig och geggig promenad med hundarna! Det regnade så det var regnställ för mig och regntäcken för hundarna. Inte mysigt alls! Kanske tre plus och regn, blääää!!! 

Lusten för att ta en löprunda var typ noll! Men nu ska jag inte ge mig så det blev en i alla fall! Motvind i en km ungefär sedan sidvind. Dessutom lite regn… Det var bitvis lite halt i det blöta gräset. Trots det så lyckades jag förbättra tiden en hel del sedan i måndags. Det kändes bra! Sedan har jag hunnit jobba i ca en och halv timme. Nu slö kollar jag på TV…

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: