MENU

by • 04 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)375

Fruset!

Tjoho, det var fruset imorse med!! Så himla skönt att inte ha leriga hundar med sig in efter morgonpromenaden! Perfekt med ca en och en halv minus!

Inte lika kul att skrapa rutorna när jag skulle till jobbet! Det satt fast som berget! Hade nog nästan hunnit cykla på tiden det tog… Men jag skulle ju hem på lunchen till hundarna! Det har varit soligt och fint hela dagen, trots det har jag känt mig seg och trött idag! Konstigt när man går och lägger sig i tid…

På hemvägen handlade jag på Sahlins, skönt när man kunde veckohandla för 63 kr!!! Det var vad jag behövde lägga till efter att presentkortet var draget! Blev så sugen på semla så jag köpte allt varsin! Årets andra riktiga! Den vi fick på jobbet som det var vaniljkräm i räknas inte! Den här var jättegod!!! 

Skulle ha städat ikväll men det blev inget med det! Jag var inte hemma förrän efter halv fem och sedan skulle vi uträtta ett ärende i Skara också innan middagen. Istället rättade jag några matteböcker och sedan har jag suttit och rättat läsförståelseprov. Så det blev istorn sett två timmars jobb ikväll med… Den andra halvan av klassen gör sitt test imorgon!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: