MENU

by • 08 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)560

Frusen…

Imorse var det geggigt och lite blåsigt när jag gick ut med hundarna. Men jag slapp som tur var regn i alla fall! Det har varit en gråmulen måndag med lite regn då och då. Inte något mysigt väder!

Har börjat med utvecklingssamtal idag så nu är det fullt upp! Har suttit och jobbat i två och en halv timme ikväll och jag är ändå inte klar än… Tar en liten paus och lyssnar på hur regnet smattrar mot rutorna… Det är nog dags att kolla om Hobbit vill komma in!

När jag kom hem från jobbet gick jag en promenad med hundarna, det regnade till och från och blåste! Hade ingen lust alls att ge mig ut och springa! Men när jag gett hundarna mat tvingade jag mig själv att ta en runda. Det regnade faktiskt inte medan jag sprang. Däremot blåste det en del. Appen bråkade och det hördes inget men den fungerade i alla fall. Jag märker att jag behöver peppningen av att höra hur fort jag sprungit på en km… Eller rättare sagt hur långsamt för farten är fortfarande usel… Men jag tänker inte ge upp än! 

Nu sitter jag i soffan och jobbar med en massa ljus tända. Det gör jag för att jag fryser så… Jag gör det ibland när jag har sprungit så jag håller inte på att bli sjuk! För det har jag inte tid med!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: