MENU

by • 05 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)369

Fredag=agility

Så var det äntligen fredag igen!! Veckorna går fort!!! Fruset imorse med, nice! Tyvärr har vi en trist diskussion om ordningsregler på jobbet. Vinbär rörande överens bland oss på låg och mellanstadiet, tyvärr har vi inte fått prata med högstadielärarna innan rektorn pratade med elevrådet på högstadiet.. Blir liksom taskig stämning då!!! Annars har jobbet varit lika kul som vanligt! Trivs såååå bra!!

Efter jobbet var det hem i snabb fart för det är ju agilityträning på fredagar! Jättenöjda med Guess som var grym!! Hon rev kanske ett hinder! Lyssnade superbra!!! Dot var lite mer överallt… Rev en del och gick ur slalom massor… Näst sista pinnen… Hon brukar göra rätt kär det blivit fel än gång men inte idag! Inte bra inför SM pinnjakten…

Till gick hur bra som helst!!! Kul att se henne!! Hemma vid tio i sju och laga mat… Nu slappar vi framför tv:n!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: