MENU

by • 01 februari 2016 • AgilitytokarComments (1)1336

Först kallt och sen slaskigt

Det var ingen rogivande natt… Först skulle Guess ut vid en tjugo, kvart i ett sedan blev Till dålig vid en tjugo, kvart i fem. Hon spydde, så klart i sängen men vi fick lyft ner henne ganska fort. Men det tar ju lite tid att städa upp… Dessutom hann vi bara somna om så blev hon sjuk igen… Så man var rätt trött när klockan ringde… Det var riktigt skönt väder, lite blåsigt men fruset=ingen gegga!

Men vädret ändrade sig under dagen… Efter lunch började det att snöa, det kom ganska mycket… Men eftersom jag inte vill ha snö så är allt som kommer för mycket! När jag åkte hem så hade det börjat att duggregna istället och blåsa. Men vi skulle springa idag, det hade vi bestämt så det var bara att byta om till löparkläderna. Det tog inte så lång tid men ändå hade det börjat blåsa betydligt mer när vi kom ut! Det blev med broddar idag. Kändes helt ok i benen men usch vilken motvind! Det var svårt att hitta andningen! Det märktes rejält på tempot! Kan inte kalla det löpning idag utan mer lufsande! Försökte trycka på men det gick inte! Hjärtat och andningen synkade inte, blääää! Urusel tid och jag var grymt besviken på mig själv!!! 

Upptäckte när vi kom in att jag hade ett missat samtal på mobilen så jag ringde upp. Jag trodde det var från någon förälder men det var från Sahlins! Jag hade vunnit ”Fredagskassen”!!! Så nu har jag ett presentkort att hämta på beloppet jag handlade för! Hur bra som helst!!! Det muntrade upp mig! Glad i hågen ställde jag mig på vågen…. Dumt drag!!! Jag trodde att jag skulle gått ner lite till som jag gjort förra veckan men i stället hade jag gått upp massor!!! Hur kan man göra det när man tränar och äter mindre??? Dessutom känns byxorna något mer som mina nu… Dubbelsuck!!!

Nu ikväll har jag jobbat i två timmar och ute blåser det hoppsan! Nu blir det lite slappande innan sängdags!

Related Posts

One Response to Först kallt och sen slaskigt

  1. Anonym skriver:

    Hoppas att Guess har kryat på sig nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: