MENU

by • 03 februari 2016 • AgilitytokarComments (0)448

Fint väder

Eller det blev det i alla fall! Igår kväll var det riktigt busväder, regn och blåst. Imorse blåste det lite mindre men det regnade fortfarande lite när jag gick ut. Fast jag märkte inte det förrän jag gick ut… Det är rätt blött och geggigt ute nu! 

Men på förmiddagen klarande det upp och solen sken! Riktigt härligt!!! Det blev lite kallare också. När jag kom hem så var jag precis före Tommy! Vi kunde därför gå promenaden ihop! På sina ställen var det lite fruset men mest var det blött! När vi kom tillbaka bytte jag om och stack ut och sprang. Tommy åt lite mat för han skulle till Susanne med Lakrits. Min löprunda gick bättre än sist! Tidsmässigt riktigt bra, bäst hittills i år!!! Men det kändes ändå trögt i andningen och hjärtat… Börjar fundera på om man kan få mjölksyra i hjärtat också… Det är ju ändå en muskel det med! Det blir väl lite bättre efter någon/några kilometer… Men jag vill att det ska kännas ännu lättare! Benen funkar trots allt helt ok! Ryggen bråkar bara lite…

När jag duschat tog jag en macka och fortsatte att förbereda utvecklingssamtal. Men nu har jag tagit kväll! Ska nog faktiskt kolla lite på TV för en gångs skull…

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: