MENU

by • 25 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)306

Slaskigt och halt

Imorse blev det för att vara lite lustig, glatt! Fast det fanns ingen humor i det! Eftersom de t var plusgrader igår och jag misstänkte att det nog skulle vara vått tog jag mina muckboots på mig. Det var inget smart drag!!! Det var is överallt och med en tunn hinna av vatten ovanpå… Riktigt halt med andra ord! Det var i te kul alla att ha hundarna i koppel… Så de fick vara lösa det mesta. Inte Lakrits som går i koppel för säkerhets skull. Jag lyckades inte få tag på Susanne igår och idag har det varit fullt upp. Det tog längre tid eftersom det var så halt. Blev till att skynda sig lite!

Efter jobbet blev det så klart en ganska lång promenad med hundarna. Jag gjorde inte om samma misstag en gång till, tog kängorna istället! De har betydligt bättre mönster! Mina muckboots är utan mönster under till nu för tiden! Efter promenaden tog jag in ved och pellets. Sedan fick hundarna mat och katten med. Jag hade bestämt mig för att ta veckans första löprunda. Det hade hunnit bli mörkt så det blev reflexväst och pannlampa. Det var ca 4 plus och disigt. Disigt och grått har det varit hela dagen idag. Jag hade ju laddat min lampa igår och på hundpromenaden tyckte jag att den läs ok! Jag hade funderingar på att springa utan broddar men insåg att det inte var så smart! Ca halva rundan var isig men bitvis hade man klarar sig utan. Vet inte varför men det var svårt att springa fort idag! Såg inte alls bra!!! Visst det var disigt som bara den men även pannlampan började ge sig! Svårt att få ett bra tryck framåt när man inte ser knappt mer än. 1-2 meter framför sig! För kroppen kändes ok trots nerven som bråkar igen. Gör mer ont när jag är still… Andningen och konditionen är på väg åt rätt håll! Trots det blev det en riktigt urusel tid per km och totalt idag! Grymt besviken!!! Tänkte att jag fortsätter deppandet och ställer mig på vågen men där hade det äntligen hänt något bra!!! Visserligen är det långt kvar till min målvikt men det går åt rätt håll!!!

Nu ikväll har jag ätit lite mat, rester och jobbat bara en stund. Har ingen lust idag! Jobbade ganska mycket igår så nu är det soffan med ljus och hundar!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: