MENU

by • 30 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)492

Skön lördag

Det har blåst rätt ordentligt idag! Det har dessutom kommit lite regn då och då. Till exempel imorse när jag var ute ned hundarna. Men det varade inte så länge som tur var!

Efter frukosten slappade vi en stund innan vi satte fart! Diskade först, vi behöver ta tag i att köpa en ny diskmaskin, sedan städade vi klart. Det var golven kvar, igår ville vi inte lägga ut alla filtarna när det regnade så det fick bli idag. Det har faktiskt inte regnat sedan vi började städa idag! Skönt när det är gjort! När det var klart blev det promenad med hundarna. När vi kom tillbaka tog vi ut några hopphinder och körde ett första utomhuspass!!! Okej, att det var ett kort men så himla kul det är!!! Nu längtar jag rejält tills dess att det torkar upp lite också! Det var lite halt eftersom det är så blött. 

  
Skön syn!

När vi kom in med hundarna bytt vi om till löparkläder. Vi åkte sedan till Oltorp eftersom det blåste så himla mycket. På vägen stannade vi på Sahlins eftersom jag hade glömt några grejer igår. Det blev en seg runda! Benen kändes tunga och det var svårt att få upp någon riktig fart! Det känns som om det går väldigt långsamt med det i år… Men det kommer väl! Det blev bara ett varv på 2.7 km slingan. Istället tog vi en nervarvningsrunda i skogen på cykelspåret. Det var kanske 700-800 m som vi joggade ner. Kändes skönt! När vi kom hem var klockan nästan tre och vi hade ju inte ätit något sedan frukost. Kanske var det därför det gick så trögt på löprundan… Så efter duschandes blev det lite sen lunch. Nu har vi gått en promenad med hundarna och myser i soffan med ett glas rött och så klart massor med ljus! Snart ska vi laga mat och sedan blir det tv. I kväll visar de den mysiga filmen Hotel Marigold och den vill jag se om!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: