MENU

by • 07 januari 2016 • AgilityComments (0)450

Sista lediga dagen…

Idag är det min sista lediga dag för den här julledigheten! Hade jag varit kvar i Råda skulle jag ha jobbat idag! Skänkte allt mina ”gamla” kollegor en tanke när jag gick ut med hundarna kl 8! Kallt men ändå skönt väder! Det blåste inte! Lakrits fick ha täcke på sig för att inte förvärra hennes förmodade sträckning. Den verkar vara på väg tillbaka som tur är!

När vi kom tillbaka ville katten komma in! Han hade fått gå ut när Tommy åkte till jobbet och det tyckte han inte var ok! Innan någon fick mat så gav jag fåglarna mat och hämtade in ved samt satte i motorvärmaren på bilen. Sedan fick Hobbit lite mat och sedan hundarna. Därefter blev det lite kaffe och smörgås för mig. Efter frukost diskade jag innan jag åkte till Lidköping för att köpa lite mat inför helgen. Vi ska äntligen träffa Camilla och Niclas! Ska bli så kul!!! Medan jag var på ica ringde min förra kollega och hade några frågor till resultatanalysen. Jag försökte svara men sa att jag måste nog kolla hur jag fyllde i matriserna. Helt ok svarar hon. När jag kom hem så packade jag in maten och fick hindrat Hobbit från att smita in. Sedan blev det en lång promenad med hundarna. Det hade börjat blåsa så det kändes som om det var mycket kallare än vad det var… Dessutom kom det några snöflingor. Inte så många!

Hemma igen fick alla komma in, även Hobbit som bor i hallen när han är inne. Innan jag skulle ta min lilla lunch gjorde jag rent i spisen och startade en brasa för att få upp värmen i huset. Sedan skulle jag kolla upp matriserna men se det gick inte! För jag är redan borttagen från kommunens intranät!!! Det gick fort!!! Så jag kunde tyvärr inte ge något riktigt bra besked! Fick ge mig på att gissa vilka elever jag hade avsett till vad… Men det var nog rätt! Om inte annat skrev jag hur jag hade tänkt så att de kan räkna ut det via matriserna. Men vilket onödigt mer jobb för mina kollegor!

Nu har vi hunnit att äta lite middag och sitter och myser i vardagsrummet med massor av tända ljus. Tommy tittar efter en bana vi kan träna på i morgon. Imorgon är det äntligen dags att dra igång lite agilityträning igen!!! Ska bli kul men det blir lite dumt just imorgon eftersom jag börjar min nya tjänst och antagligen arbetar vi till kl 16 när träningen börjar… Men jag får väl komma lite försent!

Passade på att tömma kameran på bilder från jul och nyår. Jag har fortfarande inte riktigt lärt mig min kamera som jag köpte för ett och ett halvt år sedan… Måste nog läsa bruksanvisningen igen! Men här kommer en skön bild på Guess när hon övervakar julklappsutdelningen:

julnewyear15gue

På nyårsafton var kameran med på promenaden och jag lyckades få ett ganska bra kort alla hundarna:

julnewyear15allaFrån vänster till höger, Till, Dot, Lakrits och Guess

Här är ett riktigt charmigt kort på de två yngsta bustrollen:

julnewyear15dottill

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: