MENU

by • 26 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)319

Milt och geggigt…

Tja, jag är ju ingen vintermänniska men även jag föredrar några minus och fruset! Imorse var det fortfarande lite is kvar men den hade smält betydligt! Det var riktigt geggigt och kladdigt! Det blev ju så klart ännu geggigare under dagen! Syns verkligen på mina stövlar som jag hade till jobbet… På något konstigt sätt verkar den ”äta” sig fast i skinnet och det är riktigt svårt att få bort!

Det blir ju så klart även mycket mörkare ute när snön är borta! Fast om det nu inte fryser igen och kommer ny snö så är det väl ok! ?Fast det finns väl risk att det blir kallt igen… Det är ju bara januari!  Jobbat några timmar men nu ska jag slappa framför TV:n och lite handboll! Jag är rätt säker på att Sverige inte slår Danmark… Men jag kan ju få fel! Sedan har planerat för lite roligheter till sommaren! Får återkomma när allt är bestämt!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: