MENU

by • 23 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)403

Lördag och en löprunda

Imorse var det bara så där -3! Himlen var otroligt vacker, rosa och lite mörka moln bakom. Går inte att förklara riktigt men sååå fint!!! Typiskt att man inte hade en kamera, inte ens mobilen var med!!! Den går sällan på promenad med mig! Lakrits var lite stel efter gårdagens agilityträning så hon fick ha back on track täcket och så blev det koppelpromenad. Hoppas verkligen att hon inte är skadad!!! Får bli ett besök hos bästa sponsorn Susanne! Ska bara få tummen ur och ringa…

Efter frukosten och lite diskande, inte köpt en ny diskmaskin ännu…så blev det en tur till återvinningen i Kvänum. Det var länge sedan vi kastade skräp så det var mycket! Skönt när det är gjort! Hem och tog en lång skön promenad med hundarna! Bestämde mig för att ta en löprunda när vi kom tillbaka trots att jag kände mig lite seg. Det gick segt!!! Men ändå kilometertid som i onsdags så det går åt rätt håll!!! Kände för första gången i år av baksidan på höger lår och rumpa… Men inte så jättemycket. Därför blev jag paff när jag slutade springa och gick ner pulsen att det bara högg till in mot svanskotan! Fick knappt av mig skorna när jag kom in! Inte alls skönt!!

Men nu efter att ha duschat och ätit en sen lunch känns det bättre! Men det känns ändå fortfarande! 

Förresten när jag kom ur duschen så snöade det och gör det fortfarande!!! Som tur är det inte så mycket! Helt onödigt eftersom de hotar med plusgrader från måndag…

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: