MENU

by • 20 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)362

Löprunda i kylan

Imorse var det inte så kallt, bara -6 ungefär. Planen är ju att springa tre gånger i veckan så idag var det dags! När jag kom hem var det redan -6. Idag kom jag och Tommy hem nästan samtidigt så vi kunde gå promenaden med hundarna ihop! 

Sedan blev det till att byta om. Tog lite mer kläder på oss för det var -7. Det kändes i halsen när jag andades in, det liksom sved i halsen… Inte så skönt! Det blev en lite snabbare första km men sedan tappade jag andra och tredje igen, suck! Men tiden blev ändå bättre än i måndags! Hade pannlampa på huvudet men behövde inte tända den! Underbart att det är så ljust efter halv fem. Visst det började skymma men det gick allt att springa! Nu vill jag bara slippa isen så man kan springa utan broddar!

Sedan blev det lite jobbande och middag. Men sedan har vi suttit och halvtittat på handbollen. Sverige förlorade idag med!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: