MENU

by • 21 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)391

Iskallt!

Imorse var det riktigt kallt igen, -13 grader! Känns konstigt när de sedan lovat plusgrader lördag och söndag! Men jag föredrar nog det här kalla vädret istället för någon enstaka plusgrad. Det blir bara geggigt och trist! Men man fryser som sagt ordentligt om näsan…

Efter jobbet åkte jag till Lidköping för att handla. Skulle nämligen även till Apoteket och systemet. Annars kan vi lika gärna handla på Sahlins. Så klart glömde jag påsar, det är slut. Alltså sådana påsar vi använder när vi fryser in saker. Träffade först en kollega från Stenhammar som jag stod och pratade med en stund. Sedan träffade jag min kollega från Råda som jag arbetade med under hösten. Jättetrevligt att träffa båda!!!

När jag kom hem hade Tommy hunnit städa toaletten och dammsuga. Vi åt rester från igår till middag och sedan har jag jobbat i ca 1 timme och 40 minuter. Men nu tar jag kväll! Känner mig trött och seg ikväll så det får nog bli en tidig kväll!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: