MENU

by • 27 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)381

Guess 6 år!

Idag fyller bästa Guess 6 år!!! Inte klokt vad det har gått fort!!! Min lilla plutt är ju stor och det är klart att jag har märkt det! Tillsammans har vi haft mycket roligt och haft en hel del framgångar!!! Förhoppningsvis blir det många fler!!!

  
Hon fick ju sin födelsedagspresent när hade varit på IKEA så idag blir det bara lite godis! Det uppskattas så klart av de andra hundarna som gärna är med och firar!

Fick ett litet bryt när jag kom hem och hade gått med hundarna. Tog in posten på vägen tillbaka och när jag kom in och öppnade den såg jag att jag inte hade fått min lön på kontot!!! Istället en utbetalningsavi… Trots att allt skulle funka!!! Så nu har jag trasslat med banken och suttit i en lång telefonkö bara för att få reda på att mitt konto finns registrerat sedan länge!!! Så imorgon måste jag jaga lönekontoret istället…. Sedan måste jag ju få in pengarna på mitt konto… Roligare kan man ha!!!

Tja, tog en löprunda innan jag trasslade med banken. Skönt att få springa utan broddar för nu är snön och isen i stort sett helt borta! Blev en bättre tid än i måndags men det går fortfarande långsamt… Men det ska väl bli bättre så småningom!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: