MENU

by • 24 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)383

Grått

Det blev som de hade sagt vädermässigt! Alltså blev det plusgrader tills idag… Så nu kommer det att bli riktigt geggigt och kladdigt så småningom!

Kvart över fyra vaknade vi i morse! Tommy skulle ha gått upp halv fem men vaknade tidigare och jag vaknade också. Hundarna ville ut och kissa. Anledningen att Tommy skulle upp så tidigt var för att han skulle åka till Italien, bara liiiiite avundsjuk!!! De ska till Pisa och Florens, jag vill också åka dit! Det är med jobbet så han ska jobba men ändå! Bara att få se dessa städer!

Efter den lilla kissningen gick jag och hundarna och la oss igen. Sov till kvart i åtta, ut på morgonpromenad. Lakrits går med back on track täcke och i koppel för säkerhets skull. Jag tycker att hon är lite mindre stel idag. Jag kände inte av nerven in mot svanskotan lika mycket idag! Det vill säga tills dess att Till fällde mig! Hon hittade en stor pinne som hon skulle ha med sig, just då var både Lakrits och Dot i koppel och Till skulle så klart gå in i mellan för att visa sin stora pinne. Hon fick in pinnen mellan mina ben och jag var helt oförberedd och stöp! Sen fick jag ont igen… 

Efter frukosten ringde jag till Susanne för att boka en tid åt Lakrits men hon svarade inte så jag skickade ett meddelande. Sedan satte jag mig och jobbade i en och en halv timme innan hundarna skulle ut igen. Det är väldigt grått ute! Antagligen på grund av väderomslaget! Försökte ta kort på det med mobilen:

  
Vi gick i alla fall en lång runda ut mot Norra Vånga. Rätt skönt väder men en lite otrevlig vind. Hemma igen har jag ätit lite och jobbat nån timme till. Försökte att ringa till Alexander som fyller år idag men numret kunde inte nås… Jag ringde ändå till brorsans fasta telefon! Börjar misstänka att det är min mobil som trasslar! Skickade i alla fall ett sms! Nu ska jag och hundarna slappa i soffan ett tag!

Måste bara visa Hobbits stil när han ligger i sin låda på rygg!

  
En riktig myskisse!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: