MENU

by • 31 januari 2016 • AgilitytokarComments (1)1297

En härlig söndag!

Det kom lite snö igår så imorse var det lite vitt och lite halt! Men det var så lite så det mesta smälte under dagen! Det blev riktigt underbart väder med solsken!!! Tyvärr blåste det lite kallt… Mitt på dagen gick vi en härligt lång runda, Skarsjön och mot Norra Vånga. Vips hamnade vi en jakt idag med… Så det fick bli en lite längre runda än vad vi tänkt, men det gjorde ju inget!

Sedan måste jag ju bara skryta lite eftersom jag lyckats med min egen utmaning! Jag har gjort 31 inlägg! Men en dag fick jag göra två inlägg eftersom jag missat en kväll. Men jag är nöjd min insats! Nu funderar jag på om jag ska klara av även februari…

Ikväll var vi äntligen på bio! Jösses va’ det var länge sedan vi var på bio! Varje gång undrar jag varför jag inte går oftare? Det är ju så himla härligt!!! Det var Camilla och Niclas som frågade om vi ville gå med på ”En man som heter Ove”. Det ville vi eftersom vi pratat om det sen den kom ut… Det var många med oss som tog chansen att se filmen ikväll! Å vilken film! Underbar!!! Rolig, tänkvärd och lite sorglig. Så massor med skratt och även lite tårar! Perfekt!!! 

Väl hemma igen lagade vi lite middag och nu tar vi det lugnt ett tag!

Related Posts

One Response to En härlig söndag!

  1. Anonym skriver:

    Nu äntligen har jag kommit ifatt med att kolla din trevliga blogg. Nu gäller det bara att jag själv kommer igång med någon regelbundenhet att uppdatera Gordons blogg. Du inspirerar mig!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: