MENU

by • 28 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)422

Blogginlägg utan bild

Det känns som om jag allt som oftast bloggar utan bild nu för tiden! Trist men ibland vet jag inte vad jag ska ta kort på eller så har jag inte någon bild. Dessutom bloggar jag oftast från ipaden och det är mycket roligare att ta kort med den riktiga kameran…

Idag har det varit riktigt blåsigt men även soligt!!! Riktigt härligt att se den!!! Vinden gjorde det i och för sig kallt… Men sol är ju alltid trevligt!!!

På lunchen gick jag till banken för det gick inte att lösa mitt problem via telefon. Enligt supporten igår skulle ju kommunen fixa det men det hävdade de att de inte alls kunde! Det var en trevlig kvinna på löner som försökte hjälpa mig men det slutade med att jag fick ta mig till banken. Men tur i oturen! Banken är öppen just på torsdagar!!! En jättetrevlig banktjänstekvinna hjäpte mig! Jag slapp till och med betala avgiften!!!

Kom hem kanske halv fyra eller tjugo i och fick gå en skön promenad i solen! Det var till och med ljust halv fem när vi kom tillbaka! Efter lite kaffe och knäckemacka satte jag mig och jobbade i två timmar. Har eldat lite för det känns lite kallt när det blåser så mycket. 

Måste bara berätta! Eva-Marie Wergård kommer hit i juli och håller en två dagars kurs!!! Ska bli superskoj!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: