MENU

by • 22 januari 2016 • AgilitytokarComments (0)352

Agilityträning

Så har det vänt igen med kylan! Bara ca -4 imorse! Fast nu hotas det med plusgrader och regn… Det vill jag inte ha! Efter jobbet var det dags för agilityträning! Jag kände mig taggad! Men redan när vi värmde upp kände jag att det var dåligt tryck i benen… Det var inget bra på dagens Birgitta bana! För det krävdes att man tryckte på och sprang! En riktigt rolig bana!

Dot var riktigt galen… Det gick inte alls första vändan! Men sen blev jag irriterad och sprang på bättre och då skärpte hon sig och vi satte banan! Hon kan verkligen! Guess var lite samma som Dot men hon gjorde som jag visade så när jag inte var rätt blev det fel! Att det ska vara så svårt… Lakrits gick superbra! Även Till gick bra! Fast hon körde inte hela banan men delar av den och de gick bra! Andra vända gick inte alls bra för mig… Dot var inte alls lika lyhörd, missade slalom en hel del… Inte bra! Guess började riva… Annars gick hon bra! Lakrits och Till fortsatte att leverera!

Hem och äta middag, det blev tacos! Nu blir det lite handboll och slappande!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: