MENU

by • 04 december 2015 • AgilityComments (0)505

Starten på december

Inte hade väl jag tänkt att jag skulle sluta blogga så tvärt när jag nästan fixat min utmaning! Men kvällarna har ägnats åt omdömen den här veckan och det känns fantastiskt skönt att kunna skriva att de nu är klara!!! Bara någon liten justering som ska göras!

Natten till måndag kom det ju snö. Det var blött och geggigt! Men sedan frös det på lite. Inte jättemycket men lite. De hade ju lovat att det skulle bli plusgrader, upp till 8. Men det blev det inte alls först! Så snön låg kvar hela tisdagen också! Men på onsdag eftermiddag började det regna och temperaturen steg! Trots det har det känts kallt inne! Det är lite för rått på något sätt! Solen har också varit fram lite! Idag kom stormen Helga! Det har blåst rejält!!! Vi fick till och med hålla eleverna inne på lunchrasten för att det fanns risk att en vindskiva skulle blåsa ner. Konstigt väder!!!

Efter jobbet åkte jag till Kvänum för att hälsa på min nya klass. Jag fick vända på ett ställe i Råda för det låg en gran över vägen! Men sedan var det inga problem! Eleverna hade skrivit välkommen på tavlan Ann och hoppas att du kommer trivas hos oss! Så himla gulligt!!! Kändes bra att få komma och hälsa på!!! Sedan fick de fråga mig saker och det kom massor med frågor! Jag skulle även hinna in och hälsa på femman för jag kommer att arbeta där med. Men de klassen hann jag bara kom in och säga hej och vem jag var till! Eleverna slutar nämligen 14.50. Sena dagar med andra ord!!! Sedan blev jag kvar och pratade med blivande kollegor! Det kändes himla bra!!! Det kommer säkert att bli bra! Visst kommer det säkert att finnas saker som jag inte känner till och så men så är det ju på ett nytt ställe!

Igår var det julbord med jobbet! Vi var på The view och åt gott! De passade på att avtacka mig och två till som ska sluta. Jag tycker att sånt är jobbigt! Jag fick en blomma (vi fick) som var jättefin, en orkidé. Av personalen fick vi ett vackert arrangemang med ljus! Passar mig!!!

Idag är det Tommy som är på julbord! Jag ska hämta honom senare ikväll. Nu myser jag och hundarna med en massa ljus i soffan! Jag ska titta ikapp två avsnitt på julkalendern som jag missat och sedan kanske jag skriver lite på överlämningsinformationen…  
 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: