MENU

by • 08 december 2015 • AgilityComments (0)581

Semester!

Idag var det en vanlig tisdag med härligt jobb! Sedan var det lite stress för att få ordning på allt till vikarien! För imorgon har jag semester, till och med fredag!!! Behövde ta ut mina kompdagar innan jag slutar… Både härligt och lite sorgligt!

Semestern började inte så bra… Tyckte att bilen började bete sig konstigt efter Saleby… Skulle till ICA i Kvänum för att hämta en sak. När jag hämtat mitt paket och kommer ut till bilen ser jag att ett bakdäck har lite luft. Tänkte att jag nog inte ska åka hem på det. Lyckas få tag på Tommy som är kvar på jobbet så jag går dit och får åka med honom hem! Vi åkte förbi bilen och han konstaterar det jag redan trott, punka! Hem och ut med hundarna, de hade fått vänta lite längre men de är sååååå duktiga!!! När de fått mat åkte vi tillbaka till Kvänum och bytte däck och körde hem bilen! Sedan lagade vi mat. Tog ett glas vin för?vi har faktiskt semester!!!

Imorgon bär det av på äventyr! Berättar mer när vi är tillbaka!

Måste bara visa sötnöten Dot som knör sig ner kattens låda… 

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: