MENU

by • 07 december 2015 • AgilityComments (0)547

Lite kort

I helgen som gick var det riktigt trist väder! Blåst, regn och geggigt! Det var inte speciellt kallt men det kändes inte mysigt eftersom det var så blött! Det blåste faktiskt till och med storm i byarna i fredags! Det blåste något mindre i helgen, kanske 19 m/s i byarna…

I lördags åkte vi in till Lidköping och gjorde en massa ärenden. Jag passade även på att köpa en massa blommor till lite julgrupper. Det blev hyacinter och amaryllis. Sedan på eftermiddagen pysslade jag ihop dem:

hyacint Här är det lila hyacinter med lite blågråa inslag i mossan.

hyacint1En lila hyacint med röda inslag.

amaryllis Amaryllis med hyacinter framför. Dessutom med en något tufsig tomte… Till fick tag i den och tyckte att det verkade vara en alldeles utmärkt leksak! Hundarna var med när vi plockade det gröna ute i skogen. De bryr sig inte om att det regnar och blåser! De hade gärna tränat… Men att gå ut i fårhagen som är supergeggig kändes inte lockande! Rädd att både fåren, hunden och jag skadar oss när det blir så halt…

Idag har det blåst mycket mindre och solen har visat sig hela dagen! Typiskt när man ska jobba! Jag hade överlämning med läraren som ska ta över efter mig så jag blev lite sen hem. Vi bestämde oss för att äta pizza. Jag skulle ändå åka in till Kvänum och skicka iväg julklapparna till USA! Måste vara rekord för att vara mig!!! De kommer att vara framme innan jul!!! Om det inte händer något…

Hittade det här kortet som jag tog när jag skulle bloggat om höstens färger! Då sken solen och det var superfint!

autumcolors

 

 

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: