MENU

by • 30 november 2015 • AgilityComments (0)510

Utmaningen

Tja, jag utmanade ju mig själv i slutet av oktober att jag skulle blogga varje dag i november. Det har nästan lyckats helt kan jag konstatera så här på månadens sista dag! Jag har bara missat att skriva en enda dag!!! Det är jag faktiskt riktigt nöjd med! 

Vissa dagar (som idag) har det blivit korta inlägg! Idag var det idétorka! Visst jag skulle kunna skriva om det konstiga vädret! Det åskade ordentligt igår kväll här! Samtidigt som det snöade! Riktigt blötsnö! Sådan där snö som jag inte tycker om! Särskilt inte när det inte är fruset i marken! Det blir som en enda stor vattenpöl!!! Det var rejält moddigt och otrevligt att köra i imorse! Det var lättare på vägen hem! Nu hoppas jag att det inte fryser tills imorgon för då kommer det att bli riktigt knöligt! 

Sedan har jag hämtat passet idag! Det gjorde Tommy med så nu ska vi bara kolla upp om det finns någon resa kvar! Vore himla kul att resa bort lite!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: