MENU

by • 28 november 2015 • AgilityComments (0)490

Tills debut!

Idag har jag haft en hel dag på Axevalla! Jag blev lite sen imorse men jag var i ridhuset typ 7.07! Bara sju minuter sen!  Jag hade ju lagt in allt hemma för att köra via nätet men nätet var katastrof!!!! Så vi fick köra manuellt, tur att min mobil hade nät och att vi kunde starta den vägen! Extra tur att Anci som är värsta dataexperten var med och kunde hjälpa till! Tack!? Det var mer som trasslade som tidtagningen! Så skönt när vi fick igång allt! 

Grymt många bra lopp har jag sett idag!! Grymt kul att vara funktionär och få ta del av alla dessa lopp! Sedan fick jag även se flera lopp med fel och diskade lopp  som var suveräna! Grymt att se alla duktiga förare och hundar! 

Tommy och Till gjorde debut idag! Tyvärr utan resultat men vilka lopp! Bitar vara grymma! Sen var slalom tydligen ett nytt hinder idag!? Samma hinder tar hon grymt bra på träning!!! Alla möjlig vinklar… Så jag förstår Tommys besvikelse! 

Lite extra grattis till Camilla och Bella som idag tog en agility och en hopp pinne!!! Så duktiga!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: