MENU

by • 29 november 2015 • AgilityComments (0)509

Första advent!

Idag har det inte varit julväder… Eller så är det precis det det har varit! Blåst, regn, sol och lite snöblandat regn! Till och med åska hade vi på förmiddagen! 

Efter frukosten åkte vi till Susanne på Probono K9 vår bästa sponsor! Vi skulle få hundarna genomkända och oss med! Det är ju dags för agilityvila nu! Alla hundarna var ok! Lite små slagg på Guess och Lakrits, men det är väl inte så konstigt efter en intensiv säsong! Bäst av allt är att Dot är ok! Nu ska vi sätta igång henne igen! Muskeluppbyggnad och kondition står på programmet! Känns som om matte behöver det med! Sedan fick jag och Tommy behandling och oss är det värre med! Men det går åt rätt håll i alla fall!

Hemma igen blev det promenad med hundarna och sedan tog vi in de sista hindren! Det är verkligen slut på agilitysäsongen! Så mycket roligare att bära ut hinder!!!!

Sedan åt vi lite sen lunch = macka+kaffe! Sedan skulle vi baka pepparkakor, hade ju gjort degen igår… Den var en katastrof??? Cementklump typ! Fick kasta den! Gjorde ny deg och den blev mycket bättre! Det blev dock inte så många pepparkakor… Vi lyckades bränna två plåtar… Men det kommer räcka ändå! 

 Några av våra pepparkakor! Nu blir det snart middag! Glad advent alla!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: