MENU

by • 26 november 2015 • AgilityComments (0)515

Förberedelser

Idag när jag kom hem strax innan kl 16 kom Tommy hem med hundarna från deras promenad, det fanns fortfarande lite dagsljus! Jag bar ner ytterligare två ICA kassar med pärmar, det är inte klokt vad man samlat på sig genom åren… Borde nog gå igenom pärmarna och se vad jag ska ha kvar! Men hur kul är det? Dessutom kan det ju vara bra att ha!?

När vi kom in fick hundarna mat och vi satte igång med att städa huset! Det är himla skönt att ha det gjort innan helgen! Jag hoppas verkligen att vi kan få det till en vana! När allt var klart åkte Tommy ett ärende och jag började stryka julgardiner. Det är ju redan första advent till helgen! Vart tog tiden vägen??? Känns ännu mindre juligt nu när det är varmare igen! När nästan alla gardinerna var klara kom och uppsatta kom Tommy tillbaka. Han fixade middag medan jag tog fram adventsljusstakar och stjärnor! Det blir så himla mysigt tycker jag!!! Jag gillar den här delen av vintern! Förutom vädret då!!!

När vi hade ätit klart pysslade jag i ordning fyra adventsljusstakar och lite andra ljusarrangemang! Gillar ju att elda ljus! Så här blev en utav adventsljustakarna: 

Nu har jag bara en grej kvar att fixa med sedan blir det TV och soffan! Måste ju se slutet på 100 code! Jobba får jag göra en annan kväll…

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: