MENU

by • 27 november 2015 • AgilityComments (0)475

Banbyggande

Idag har det varit helt otroligt milt! Hela 8.8 plusgrader! Men det har blåst och bitvis har det regnat! Inte mysigt alls! 

Men mysigt har det varit på jobbet idag! Först var det Adventssamling i kyrkan och sedan hade vi vårt Kurrekalas! Eleverna hade vunnit det genom presstationen som vi är med och tävlar i! Det blev en hel dag med lekar i gympasalen, disco i klassrummet och film samt det viktigaste: godis, chips och popcorn! Det var härligt att se att så många dansade! Lite sorgligt var det eftersom vi även skulle säga hejdå till en elev som ska sluta i klassen. 

När jag kom blev det en skön promenad med hundarna trots blåst och duggregn! När jag kom tillbaka tränade jag kontaktfält och slalom med Guess och sedan även med Dot! Dot har grymma kontaktfält just nu efter att ha varit i koppel så länge! Hoppas att det kan hålla i sig!!!

När Tommy kom hem åt vi lite mat och sedan åkte vi till Axevalla travbana. Det är agilitytävling imorgon, jag ska vara funktionär och Tommy ska tävla! Idag skulle vi bygga banorna. Det var inte många som kom! Vi var sex personer som byggde två banor! Sedan kom några till som hämtat saker på klubben först, de var nog fem stycken och det var en hel del de hämtat! Lite synd att inte fler kom för då hade det gått mycket fortare! 

Nu har vi värmt oss med lite glögg och snart blir det natten för att orka hela dagen imorgon!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: